Axminster Woodturning griebtuvų rinkiniai

Publikuota 2022-11-22

Axminster Woodturning griebtuvų rinkiniai - mėgaukitės tekinimu dar labiau!

"Axminster Woodturning" medžio tekinimo griebtuvų rinkiniuose rasite viską, ko reikia norint pradėti tekinti. Komplektuose galima įsigyti SK80, SK100 arba SK114 griebtuvą, todėl galėsite tvirtinti ruošinius nuo pirminio tekinimo iki pat galutinio gerai atlikto projekto užbaigimo!

Griebtuvių gaminimo istorija

Axminster pasaulinio lygio griebtuvai gimė ne per vieną naktį. Tai daugiau nei trijų dešimtmečių gamybos ir projektavimo patirties rezultatas. Prieš trisdešimt penkerius metus "Axminster" pirmą kartą pagamino ir pardavė vieną pirmųjų pasaulyje keturių žiočių savaiminio centravimo griebtuvą, skirtą medžio tekintojams. Bėgant metams, daug kas buvo tobulinama atsižvelgiant į profesionalių medžio tekintojų atsiliepimus ir indėlį. Šiandien didžiuojamės galėdami pasiūlyti plačiausią medžio tekinimo griebtuvų, žiočių ir priedų asortimentą. Tikrai tikime, kad Axminster naujausi medžio tekinimo griebtuvai yra patys geriausi šiandieninėje rinkoje. 

Kas rinkinyje?

Medienos tekinimo griebtuvų rinkiniai pagaminti tik "Axminster" mieste, Anglijoje. Kiekvienoje pakuotėje yra SK80, SK100 arba SK114 griebtuvas. Kiekvieną jų galima įsigyti su įvairių dydžių sriegiais. Be griebtuvo, į kiekvieną rinkinį taip pat įeina "C" žiočių rinkinys, priekinės plokštės žiedas, sraigtinis griebtuvas, minkštos rankenos griebtuvo raktas ir naujausios "SafetyJaw ©" priedų tvirtinimo žiotys. Visi jie tinka atitinkamam griebtuvui. 

Pakuotė pagaminta iš 100% perdirbtų medžiagų, todėl joje galima saugiai laikyti rinkinio turinį arba visiškai perdirbti.
 

Axminster Woodturning medienos tekinimo griebtuvas SK80, Sk100, Sk114
 

Axminster Evolution SK114 griebtuvo rinkinys

Nuo tada, kai pirmą kartą Axminster pristatė SK80 ir SK100 griebtuvų rinkinius, jų populiarumas vis augo ir augo. Dėl savo paprastumo ir lengvumo, kurį naudotojams suteikia pirmą kartą įsigyjant griebtuvą, jie tapo populiariu daugelio medžio tekintojų pasirinkimu. Tai paskatino mus norėti pristatyti panašią "SK114 Evolution" griebtuvo versiją. 

Evolution SK114 griebtuvas yra pasaulinio lygio lyderis, kai kalbama apie medžio tekinimo griebtuvus. Daugelio profesionalių medžio tekintojų pripažinta ir naudojama pirmoji Didžiojoje Britanijoje pagaminta itin tiksli medžio tekinimo griebtuvų sistema pasižymi naujovėmis ir tikslumu.
 


 

Revoliucinis dizainas

Dėl itin plonos ir kompaktiškos konstrukcijos apdirbamas ruošinys lieka netoli galvagulio. Šis aptakus dizainas sumažina bet kokią vibraciją, kol tekinate, todėl gaunami švaresni ir tikslesni rezultatai.
 

Axminster Woodturning SK114 medienos tekinimo griebtuvas
 

Vertas ypatingo tikslumo statuso

Kaip ir visi Axminster Woodturning griebtuvai, "Evolution SK114" pagamintas tik Axminsteryje ir apdirbtas iš nerūdijančiojo plieno, kad būtų išvengta bet kokios korozijos. Skirtingai nei kiti rinkoje esantys griebtuvai, "Evolution SK114" nėra dengtas, tačiau yra apdirbtas pagal toleranciją, kad žiotys ir tekinimo dantratis puikiai priglustų. Axminster žiotys apdirbamos 2 mikronų tikslumu, todėl yra verti itin tikslaus tikslumo statuso.
 

Axminster Woodturning SK114 medienos tekinimo griebtuvo rinkinys
 

Patobulinkite savo griebtuvą! 

"Evolution SK114" griebtuvas visiškai suderinamas su visomis "Axminster" medžio tekinimo žiotimis ir priedais. Imkitės įvairių medžio tekinimo projektų su plačiausiu medžio tekinimo priedų asortimentu!